Hoe kan ik mij inschrijven?

Door middel van het afdrukken en invullen van het inschrijfformulier (pdf) kunt u aangeven dat u zich wilt inschrijven bij apotheek Ruurlo.

U kunt het ingevulde formulier inleveren bij apotheek Ruurlo. Dit kan aan de balie, in de brievenbus van de apotheek of via de post. Wij zullen u dan bij onze apotheek inschrijven en vragen tevens uw medicatiedossier op bij uw oude apotheek. U hoeft de wijziging niet door te geven aan uw zorgverzekering.

Print het formulier uit en vul deze in. 
U kunt het formulier aan de balie afgeven, in onze brievenbus deponeren óf opsturen per post. 

Om PDF-bestanden te bekijken kunt u Google Chrome of Mozilla Firefox gebruiken. In alle andere gevallen kunt u Acrobat Reader gratis downloaden op de website van Adobe.

Huisarts recepten

Recepten van uw huisarts en/of specialist kunnen direct door worden gestuurd naar de apotheek van uw keus. Wij hebben een directe koppeling met de huisartsen in Ruurlo.

Bent u nog niet ingeschreven bij apotheek Ruurlo? Ook dan kunt u bij ons uw medicijnen ophalen. Vraag uw huisarts om het recept direct naar apotheek Ruurlo te versturen of vraag uw huisarts het recept uit te printen en lever het recept in bij de balie in de apotheek.

Herhaalservice

U kunt zich hier aanmelden voor de herhaalservice.