Open huis bij Apotheek Ruurlo

 Tijdens de Week van de Zorg zetten veel zorgverlenende instanties hun deuren een keer open voor belangstellend publiek. Ook Apotheek Ruurlo laat u graag een kijkje achter de schermen nemen. U bent van harte welkom op zaterdagmiddag 17 maart tijdens het Open Huis.

Komt u ook zelf ervaren hoe het eindresultaat van de fusie, verbouwing en verhuizing is geworden?

Tijdens uw bezoek neemt het apotheekteam u mee door de apotheek en legt u uit wat er allemaal komt kijken bij het verwerken van uw recept. Natuurlijk kunt u ook al uw vragen kwijt over bijvoorbeeld het LSP, de uitwisseling van medicatiegegevens met andere zorgverleners, vergoedingsregels en andere zaken. Misschien wilt u wel meer informatie over bijvoorbeeld de Herhaalservice, bezorgservice of medicijnrollen. Op zaterdagmiddag 17 maart is daarvoor een uitgelezen mogelijkheid.

Wanneer u uw bloedsuikerwaarde eens wilt laten prikken, dan kan dat ook tijdens ons open huis. Door middel van een kleine vingerprik wordt uw bloedsuikerspiegel gemeten; uiteraard krijgt u ook een toelichting op de gemeten waarde.

Tijdens het Open huis worden ook tien winnaars getrokken van de Orthica win-actie: deze zullen worden uitgenodigd om op 5 april (tijdens een Vitamine-adviesmiddag) een persoonlijk afgestemd Orthica Gezondheidspakket in ontvangst te komen nemen.

Aan de kinderen wordt ook gedacht; op deze bijzondere gelegenheid kunnen ze hun eigen potje lippenbalsem of tubetje handcrème maken, zelf proberen en meenemen!

Het team van Apotheek Ruurlo hoopt u te mogen verwelkomen in Apotheek Ruurlo aan ’t Rikkelder 22 op zaterdagmiddag 17 maart tussen 14:00 en 17:00 uur! De koffie staat klaar!

Contactgegevens voor de pers:

Contactpersoon Apotheek Ruurlo: S. (Sander) Garritsen, apotheker (gsm 06-51284177)

Apotheek Ruurlo

’t Rikkelder 22

7261BE  Ruurlo

0573-454522

info@apotheekruurlo.nl

www.apotheekruurlo.nl